Update: Bilingual (Ned: Tweetalig)

Voor nederlands klik hier

If you haven’t noticed yet, as of recent, I started to write in 2 languages, as I noticed that good blogs about autism in my native language are scarce. I want to serve a wider readership, so I started to translate my posts (as I write these in English and then translate them back).

The reason I write these first in English is that it’s easier for me to write my feelings down in another language as it bypasses something in my brain that keeps me from censoring myself.

As of now, I will translate all my older posts to dutch as well, which will take a while, but I will do it eventually. I have a lot of work with this, as we have bypassed the 100 post mark, so if a certain post isn’t translated yet, it will be in the future, but give it time. I will try to work on a lot of them as I can, but thanks to ADHD and executive functioning, it might take a while.

Thanks for reading this blog and doing so in the future.

 

Nederlandse versie

Moest het je nog niet zijn opgevallen, recent ben ik beginnen schrijven in 2 talen, omdat ik merkte dat goede blogs over autisme, zeldzaam zijn in mijn moedertaal. Omdat ik een meer uitgebreid lezerschap wil kunnen bedienen, ben ik begonnen mijn posts te vertalen (ik schrijf in het engels en vertaal ze dan terug).

Omdat het misschien nogal raar kan zijn waarom ik eerst in het engels schrijf, geef ik hier even kort de uitleg. Engels maakt het makkelijker voor mij om mijn gevoelens uit te drukken in tekst, omdat het iets vermijd in mijn hersenen dat mij censureert anders.

Dus vanaf nu, vertaal ik oudere posts naar het nederlands, maar dat kan een tijdje duren, maar ik zal het doen uiteindelijk. Dit zal veel werk kosten, omdat we al voorbij de 1OO posts zijn, maar als een bepaalde post nog niet vertaald is, zal het dat wel zijn in de toekomst, maar geef het tijd. Ik zal proberen om zoveel mogelijk van deze te vertalen als ik kan, maar dankzij ADHD en mijn executieve functies die het soms laten afweten, kan dat een tijdje duren.

Bedankt voor het lezen van deze blog, en dat ook te doen in de toekomst.

Every post is written first in scrivener 3, which you can get a 30 day free trial of here at literature and latte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *